Начало

Заповядайте в новооткрития целодневен и полудневен детски център "Малката Русалка" – гр. Пловдив, ул. Гладстон №1  (Цар Симеонова градинаДом на техниката)

Откриване

Нашият частен детски център "Малката русалка" е замислен като проект от нов тип и отговаря на най-високите съвременни изисквания. В основата на дейността ни е педагогиката на Мария Монтесори. Ние създадохме най-добрата в нашия град развиваща се среда, която формира способностите на детето самостоятелно да мисли, да се труди и това да му доставя удоволствие.


"Ние не сме способни да създаваме гении!" - пише Мария Монтесори. "Ние можем само да дадем шанс на всяко дете да реализира своите потенциални способности да стане независима, уверена, уравновесена личност."

Децата са най-важните хора в нашия живот, те са отражение на нашите мечти и стремежи, мисли и желания, отражение на нашите надежди. Те са нашето "утре" и ние искаме най-доброто за тях!

"Чудото Монтесори" - най-доброто за детето Чудото Монтесори

Частен детски център „Малката Русалка”, или с мисъл за детето Частен детски център

Коледно тържество на Детски център "Малката русалка" 2018


Добре дошли в нашия частен Монтесори детски център "Малката русалка"!

Tози сайт използва бисквитки. Продължавайки използването на сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.
Съгласен съм